Házirend :)

Amikor eljössz hozzánk, egy összeszokott kis csapattal találkozol, saját szabályokkal. Kérlek ezeket tartsd tiszteletben. A cipőt vedd le, ezzel is vigyázva a tisztaságot, a rendet és az egészségünk. Nézd el nekünk, ha azonnal nem ugrunk a nyakadba és teszünk úgy, minha mindig is ismertük volna egymást. Te itt vendég vagy, akit örömmel látunk, de ne légy erőszakos, várj türelemmel és fogadd el a természetünk. Igyekszünk a kedvedben járni, de tudnod kell azt is, hogy ahogy Nektek, kétlábúaknak megvan a saját egyéniségetek, úgy Nekünk is.
Köszönjük!
- ^^- A Cicusok - ^^-

 

Rólunk

...a legszebb ajándék szívből jövő...

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy meglátogattál minket. Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk.

2008 őszén alapítottuk meg kis családi tenyészetünket, Budaörsön. Nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a legfontosabb, éppen ezért a legjobb vérvonalak bevonásával tenyésztjük a ragdoll cicákat. A cicusok kizárólag szuper-prémium eledelt kapnak, rendszeresen látogatjuk meg az állatorvost, és mindent-mindent megkapnak, amire csak szükségük lehet. De a legfontosabb, és talán egy szóval ez jelenti azt, amit kapnak: a SZERETET. Mert, ha valakit szeretünk mindent megteszünk érte.

A tenyésztés számunkra nem munka, nem üzleti vállalkozás, hanem egy életstílus. Életünket a cicusaink és kutyusunk köré építettük fel, és minden amit teszünk értük történik.

Célunk, hogy jól szocializált, egészséges cicákat adhassunk tovább az új gazdiknak. A kiscicák, mint mindegyik cicánk igazi, teljes értékű családtagként él köztünk. Velünk alszanak, velünk esznek, amikor csak lehet mindig a közelünkben vannak.

Fontosnak tartjuk, hogy a kicsik olyan helyre kerüljenek, ahol szeretik Őket és midnent megadnak, amire az életük során szükség lehet.

Tenyészetünk FIP-FIV-FelV "mentes", melyeket negatív teszteredményekkel tudunk bizonyítani.

Minden cicát szerződéssel, törzskönyvvel és chip-pel adunk el. A szükséges olstásokat és féregtelenítést is megkapják.

A kedvencnek vásárolt cicák ivartalanítva kerülnek új otthonukba.

Mivel minden cicánk családtagként él köztünk, ezért mi azt valljuk, hogy a kiscácák ára valójában nem az Ő áruk. Egy élet értékét nem lehet pénzben kifejezni. Ebből kifolyólag az árat inkább úgy tekintjük, mint valamiféle "tisztelet-díjat". Ez a lelkiismeretes tenyésztés és a beleadott rengeteg energia, szeretet, munka, idő, és nem utolsó az a pénz ami a cicák "luxus-életét" segíti.

A kiscicákat legkorábban 9 hetes koruktól lehet megnézni, és megismerkedni Velük, illetve szüleikkel.

A cicák legfőbb őrzője, testőre Hobo, a kis franciabulldogunk. Nagyon játékos, kedves kutyus, bár néha egy kicsit megfeledkezik az erejéről és mint egy kis buldózer, úgy jásztik. A cicák jól tudják, hogy nem kell Tőle félni, de néha azért jobb félreállni, mert ha nem tud megállni, akkor borul minden cicus :o). Rengeteget játszanak együtt, és ebben társ kislányunk, Noncsi is, aki születése óta imádja a cicákat, és minden állatot. Figyelmesen, kedvesen bánik a cicákkal, és a cicák is finoman, óvatosan játszanak vele.
Egy nagy családként élünk együtt, ahol mindenki egyformán fontos, megkap mindent amire szüksége van, sőt még többet is.

Szeretetben senki sem szenved hiányt, hiszen ez tartja össze a kis csapatot.

Reméljük sok érdekes és hasznos dolgot találtok a honlap felfedezése közben, és bízunk benne, hogy aki csak néztelődni is jött, végül újdonsült cicagazdiként megy tovább.

Jó szórakozást kívánunk!

u.i.: fontos tudni, hogy a becsületes tenyésztés nem egy jövedelmező dolog, hanem inkább egy drága hobbi. Éppen ezért, ha valóban azt szertnéd kapni, akire vágysz, igazi tenyésztőtől vedd a cicát, aki ad törzskönyvet, oltási könyvet, a kicsik chip-pelve vannak és ivartalanítva, vagy ivartalanítási kötelezettséggel ajda oda Őket. Ezt a tenyésztőt később is bármikor elérheted, és fog segíteni, nem tűnik el nyomtalanul, és legalább egy elismert macskás egyesület tagja, ami megint egy garancia. Ha úgy döntesz, hogy elérkezett az idő egy új családtag befogadására, a tenyésztő szívesen lát otthonában, ahol minden kérdésedre legjobb tudása szerint fog válaszolni, és mivel mindenre senki sem tud válaszolni, azért biztos lehetsz benne, hogy ha kéred utána fog járni mindennek. Nem fél megmutatni a szülőket, a cicákat.